Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur jag ser på dig





Om du visste hur jag ser på dig
Med mina ögon
Hur jag beundrar dig

Din styrka
Intelligens

Humorn som alltid vilar i din mun
Får mig att skratta som ingen annan

Dina stora händer som smeker mig
Dina kyssar som är magiska

Du förtrollar mig
Har gjort sen första stund

Om du bara såg det jag ser

Men du ser inte
Du är omsluten av mörker




Fri vers av Tess74
Läst 203 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-06-03 12:29



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Underbart skrivet. Får intrycket av att du och jag delar på samma man..;)
2013-06-03

  S.A.I. Steve Lando VIP
härlig och vacker, ävenså dess mörkeromslutning
2013-06-03

  Lars Hedlin
Så vackert du beskriver..Hoppas han upptäcker dina blickar i åtrå!
2013-06-03

  Angel of love
Han missar så mycket av din kärlek!
2013-06-03

    ej medlem längre
Härlig sistafras!
2013-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74