Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur drömmens sista hjärtslag

 

Vi dansar så nära

under det klaraste blå

i stillhetens känsligaste

där ingen hör våra steg

där ingen känner vår hetta

 

Du håller mitt liv

så varmt och hårt

låter minnen som döljer

förgå,

jag andas din kärlek

du sväljer min lust

ur drömmens sista hjärtslag

finner vår längtan sin rytm.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-03 19:55



Bookmark and Share


  aol
så vackert flöde som tar tag i en,
2013-06-06

    ej medlem längre
Sköra förtrollande ord.
2013-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP