Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sateen ääni



Sadepisarat poskella

kyynelten seassa


Muistot mieleeni palaavat

satoi silloinkin....


Sateen hiljainen ääni

sinusta muistuttaa


Minulla on ikävä

sinua rakkaani














Fri vers av maija tuori
Läst 382 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-03 21:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mitä?
2013-06-10

  Lena Själsöga Keijser
ibland önskar jag kunna förstå alla språk
så vet jag att vi kan förstå
med hjärtat

så jag läser dig
andas ordens rytm

och det
är

vackert
2013-06-10

  walborg
Niin niin kaunis runo - kaipaus on myöskin olla yhdessä
2013-06-05
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori