Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sommarens soliga dagar




barfota

längs landsvägen

på ångande het asfalt

gick jag och mina systrar

under gnistrande sommarsol




vi gick till hagarna

plockade gullvivor och liljekonvalj

prästkragar och förgätmigej

trädde doftande smultron på strån

byggde kojor i skogen



vi klättrade i träd

hängde dödsföraktande på grenarna

var ute sent på kvällen

smög runt i dunklet och mörkret

kände spänningen och rädslan

vem visste vad mörkret dolde?




vi hoppade rep, hage, och twist

spelade kula

blev osams ibland

men det var snart glömt och förlåtet

ja, barndomen var en härlig tid

vill gärna minnas det glada och positiva

det svarta och mörka

det svåra och ängslan

skjuter jag åt sidan






Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-04 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP