Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djuret inom mig.

Jag har en parasit eller saprofyt inom mig med känsla för kor.

Vi går i symbios.

Förövrigt har jag nog ett apdjur inom mig.

Vi är alla djur!




Fri vers av Jean-Michel Orblin
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-05 09:02



Bookmark and Share


    jaybird
Vi kan bära mycket inombords men så länge där finns en känsla för kor är det ingen fara. En varm underfundig inledning.
2013-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin