Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I varje sträng du vibrerade för mig

 

Du sjöng just för mig

ingen annan fanns

i dina toner

jag släppte mitt tag

och bara dränkte mig

i dina ord

jag rös vemodets behag

i varje sträng

du vibrerade för mig.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-06-05 18:43



Bookmark and Share


  Piann VIP
Ljuvlig poesi.
2013-06-06

  Angela Bohlin VIP
Åhh så vackert du skriver Peter
2013-06-05

    ej medlem längre
väldigt fin Peter..
2013-06-05

    ej medlem längre

ljuvlig poesi ..
2013-06-05

    ej medlem längre
Poesi av guld...
2013-06-05

    ej medlem längre
Som att drunkna i en famn av kärlek...så vackert.
2013-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP