Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ytspänning

ytspänningen

skräddarens liv
benen bär på ytan

stilla
en tät kväll



ytspänningen

ligger bedövande
andningen går långsamt

ängsligt
en oroande kväll




Fri vers av Inez L
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-06 22:14



Bookmark and Share


  Kim VIP
här blir det osynliga Nästan synligt!
2013-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L