Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gladvinge





kristallhovet
står i floden



silar vatten
i fingerkorgars vackra flätning




trädstammar

rörs av solvävar


bladens
skälvande
öar
hela trädets språk




stigna ur rötternas vida
havsfärder




i floden står
kristallhovet


vattenmolnsfjärilar
breder ut vingar





bäckåder
i gladans vinge




kaveldun kisar dröm


kabbalaorden
nynnas
ur


kabbelekas
bladskogar




ekmakaren
ror
utan åror


ett


med
bäckåderns flöde




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 230 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-06-07 00:23



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Du skapar så fina bilder
2013-06-10

  Anya VIP
Tycker bl a om kabbelekans bladskogar, kristallhovet, vattenmolnfjärilar. fina bilder bjuds.
2013-06-09

  Marja-Liisa Koski VIP
Jag vilar mig i denna underbara poesi!
Kram!
ML
2013-06-07

    ej medlem längre
Åh, så vackert!
2013-06-07

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
så underbart... :)
Tack
2013-06-07

    ej medlem längre
Gillar kristallhovet i floden - verkligen!
2013-06-07

  Lars Hedlin
Mycket mycket fint!
2013-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser