Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skolan klar, student, kalas , party


Sjung om studenten!!!

Nu ska det bli pompa o ståt med firande av student

som kämpat väl och lyckats komma till denna ljuvliga dag!

Jag hissar flaggan och skumpan flyger i luften av alla dess behag!

Jippi jaja!! Vilken underbar känsla för sonen min!
Denna dag är bara din din o din!!!

Med Kostymen på till Champagne frukosten,
Njuter av att se hans glada min!!

Sen bär det av ut i vida världen,
upptäcka och fantisera vad du en dag må komma till....

Njut medans du kan säger Mamma din,
sen ska du hinna med allt du planerar in....

Grattis än en gång!!! Ut i livet med språng!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-07 07:26



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Så fin kärleksförklaring till din son *njuter* /kram
2013-06-28

  Lindha W Gustavsson
Fint ordat om sonen!
2013-06-10

  Lars Hedlin
Mycket bra ;)
2013-06-07
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP