Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtar och saknar

Längtar
saknar
att få sitta i din stora
trygga
famn
känna doften av
träd
ny hyvlat
se
spån flingorna i ditt tjocka hår

Saknar
längtar
att få hålla din stora varma hand
känna tryggheten
glädjen




Saknar
tiden som liten flicka
som väntar på sin far
att få ge honom godnatt kramen
få känna doften av
piptobak o trä

längtar och saknar
saknar och längtar
efter dig




Övriga genrer av smultroneken
Läst 112 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-07 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultroneken
smultroneken