Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

droppen



droppen på strået
hänger tung
i luften
full av förväntan
tar du mig nu
eller sen
dyrkar bräckligheten
det fragila
i att inte veta
i att våga
men inte vilja
varken bära
eller brista




Fri vers (Fri form) av Emme Anuelle
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-07 23:09



Bookmark and Share


  petter rost
Ajajaj vilken pärla –
"det fragila
i att inte veta
i att våga
men inte vilja
varken bära
eller brista".
Det minsta jag göra till de orden
är att sträcka mina händer i luften
och sätta ett bokmärke!
2013-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Emme Anuelle
Emme Anuelle