Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ympad



ta mina armar
de är ändå inte mina
ta mina fingrar
byt ut dem
till dina
ta min mun
mina läppar
skänk dem friskt blod
ympa ett nytt skott
i mitt förhärdade hjärta
ge mig nya ben
så jag kan resa mig
när jag faller


















Fri vers (Fri form) av Emme Anuelle
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-08 04:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emme Anuelle
Emme Anuelle