Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lugn, avkoppling, "bara vara" .


Roheten inom en !

Sitter här i denna morgonstund , njuter av tystnad och fågelkvitter utanför,

nu har jag landat i mig själv och allt faller på plats.

Kan det kännas bättre inom dig när du känner lugnet lägga sig och
allt bara flyter på ...

Vill sjunga ut min underbara känsla som strålar inombords,

Ge denna känsla till er alla därute som vill ta emot den och som behöver den mest!!

I denna värld finns det så mycket orättvisor som fel personer får ta emot.

Så med denna "känsla" jag besitter , får ni av mig en STOR KRAM denna
dag så ni känner er "märkvärdiga" just NU!!!

Underbara och goá människor är vi alla på olika sätt,
vi har våra "fina" och "fula" dagar som vi har rätt att "vara" och känna så...

Ge ett leende till någon du möter så ska du få se vad just "denna person"
ger dig tillbaka som du kommer att minnas för resten av den dagen
eller till om med för evigt!!

Kramar i stora lass!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-08 06:44



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Så underbar somrig bild. Tack för kramen och du får en i retur också. Att njuta av det man har ... det är stort ... så grattis/ kram
2013-06-28

  Lindha W Gustavsson
Tack för dessa välformulerade rader, de värmde. Du är duktig!
2013-06-10
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP