Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

daggkåpan



bladen samlar
nattens droppar
i alkemistens blomma
jag dricker törstigt
himmelsvätskan
från kalken
tvättar såret rent
badar i gryningsljus
oskuld
för en dag








Fri vers (Fri form) av Emme Anuelle
Läst 341 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-08 13:02



Bookmark and Share


  petter rost
Emme, såna vackra rader - igen! Vackra och - såriga. Och ännu en till samlingen!
2013-06-08

    Den som skriver
jättefin.
2013-06-08

    Tollwut
Strålande!
2013-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Emme Anuelle
Emme Anuelle