Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar...


Förtröstansfullt

 

 

Förtröstansfullt

kan den som ser

bortom

 

förbi det som syns

förbi det som verkar vara

 

 

vila tryggt

oåtkomlig för mörkret

i den Osynlige

 

 

oändligt

förväntansfull

 

utan fruktan

 

inför

det okända

 

 

********

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Siggesdotter
Läst 442 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-06-08 13:35



Bookmark and Share


  Eva Kellett VIP
En så fin närvaro i orden som är så omsorgsfullt länkade tillsammans så man kan se bortom alla hinder utan rädsla. Tack för fina ord!
2013-06-11

    Dan Myrbeck
Grattis till en väl värd placering!
2013-06-11

  Eva Helene VIP
Som balsam för själen, tack!
2013-06-11

  Nina.H
Trösterika rader.. som
skänker en känsla av
trygghet.. fina tankar..
fint skrivna!
2013-06-11

  Linda CH VIP
Rogivande, trygga ord att luta sig mot när det känns svårt.
2013-06-10

    Birgersdotter VIP
tryggt
2013-06-09

  Radiant
Fint..tycker om..
2013-06-09

  Chawa VIP
Orden smälter och bäddar in sig i mitt inom.
Underbara tryggt vaggande insiktstankar...
2013-06-09

  Lärling
Verkligen FÖRTRÖSTANSFULLT! Fint!
2013-06-09

  ULJO
Orden går rakt in, mycket bra tecknat
2013-06-08

    ej medlem längre
Att se det osynliga och beröras av det okända närvarande...så fint du skriver.
2013-06-08

  träsnidaren
Väldigt fint; passar mig bra denna afton.
2013-06-08

    ej medlem längre
Det är skönt att det finns trygghet mitt i all oro i världen
2013-06-08

  Bo Himmelsbåge
Fin o troviss bekännelse o trygghet i att överlämna sig i den osynliges hand ...
2013-06-08

  Delilah Juno VIP
Som en trosbekännelse ...
2013-06-08

    ej medlem längre
Jag finner ro och trygghet i dina ord.
2013-06-08

  walborg
Tillit till livet - så skönt att läsa
2013-06-08

  Lars Hedlin
Fin dikt !
2013-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter