Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varit ute i det växlande vädret och fotat idag. Underbar inspiration för texter och teckningar


Sommarregn



Molnet anföll
Från ovan
Kom från ingenstans
Lämnade skogen
Våt av längtan efter mer




Fri vers av Tess74
Läst 229 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-06-08 17:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra förmedlat..Gillas skarpt ;)
2013-06-09

    Niclasdotter
Åh, så underbar.
Så enkel men ändå så djup.
2013-06-08

  ULJO
Fint fångat, "sommarregn" blev till poesi
2013-06-08

  Carina Bendix
Fint! Både text och bild.
2013-06-08

  Stefan Albrektsson
Ja, du lyckades verkligen fånga inspirationen här!! Molnets anfall och den våta längtan efter mer är briljanta formuleringar!!!
2013-06-08

  Mike
"faller regn faller sommarsnö" Väldigt bra skrivet! Du fångar en slags mystik.
2013-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74