Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röd tråd

Det onda går att hålla på avstånd
Vad hjälper mina tårar egentligen
Kan stilla se på
när obehaget klumpar sig i magen
Ställer det försiktigt åt sidan
som det fanstyg det är
Ska istället låta ljuset falla
över det som kan värmas
Låta kärleken flöda
över de som behöver fyllas
Kan inte rädda någon
men jag kan finnas där
som en fast punkt
i sankmarken




Fri vers av Bellissima
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-22 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellissima