Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Down in a hole





Söndertrasad i kanterna
Som mitt gamla ritblock
Målar svarta bilder
För att sudda ut det som stör
Jag letar efter ångest i ljuset
Ser inte hur bra jag får må
När känslan jag känner igen kommer
Hittar jag hem igen




Fri vers av Tess74
Läst 187 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-06-09 11:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Målar svarta bilder
För att sudda ut det som stör"
Du lyckas ju göra det svarta till något positivt! Häftigt!
2013-06-10

  Carina Bendix
Vanans makt är stor!
2013-06-09

  Lars Hedlin
Så bra skrivet..berörs...
2013-06-09

  Mike
"A pain that i'm used to" Starkt skrivet!
2013-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74