Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Långt ner till väljarna.........


Miljonären Åkesson, Sverigedemokrat !

Despoterna Adolf Hitler och Josef Stalin levde ett lyxliv, fjärran från den fattigdom som deras medborgare fick stå ut med . Representanten för vårt mest etablerade , högerinriktade parti, Jimmie Åkesson, Sverigedemokraternas ordförande, är inte bättre han , i detta avseende, hans årsinkomst på 1,1 miljoner kronor är fyrfaldigt mycket större än genomsnittsinkomsten för hans partikamrater (¤)! Åkesson har ,därmed, den största inkomsten, av alla partiledare i riksdagen, i förhållande till sina egna partimedlemmar ! Inte mycket "folklighet" där inte ! Miljonären Åkesson, minsann !

(¤): Ur Folket idag .

------




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-09 13:30



Bookmark and Share


  ULJO
Tyvärr så har alla partiledarna alldeles för mycket betalt, framför allt i förhållande till vad de uträttar.
2013-06-09

  poetryGirl
ja sant, men han har redovisat och håller inget hemligt, Mats. Det är partiet som vill ge honom så mycket.
2013-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska