Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon den vackra




i natten

rörde ett vid min kind



rosenleende
spred doftande vingar
i mitt ansikte


en strålande opal
i händer buren av


upp ur
grottan

grottan vilken lade mig till vila
i glömskesök




väcktes av knallen
vilken

spräckta
drömmen






väggarna brister
med

djupa
befrielsesuckar

fönstren är skallror
i shamanhänder



tät luft
skingras



tyllgardiners
ljusgenomsläpp



fläktar sömnen ansikte


hon lyfts
av vindfågels
varsamt in i havets öga




älskade

du kom aldrig
till bordet vi dukade
dukade med den vita alabasterduken




jag sjunker nu
in i ögats silverbladslins





hon
den vackra

vars

med ögon vilka ser genom
lagda skråp


hon

står med staven
staven med tecknen

i järngrytan fylld med moln




hon
rör med staven


rör
rör

allt virvlar

allt



åskan dånar
blixtar
ljungar


ljungen doftar

humlors djupa toner

i det
lugnet

inkommer




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 192 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-06-09 21:35



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Tycker så om att läsa dina dikter...sagospunna
2013-06-10

  Nina.H
Magisk läsning.. magisk penna!
2013-06-10

  poetryGirl
hon den vackra
är du
2013-06-10

    ej medlem längre
"hon
står med staven
staven med tecknen
i järngrytan fylld med moln"
Mäktigt!
2013-06-10

  Yrre VIP
Oj, denna finner vila i mitt hjärta!!
2013-06-10

  Lars Hedlin
Berörs inom!
2013-06-10

  ULJO
Berörande ord att ta till sig
2013-06-09

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Så skönt framburet, skönt att få genomvandra. Tack Själsöga
2013-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser