Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~våg~

livets vågor

Ystra och glada

Skummande glädje

Vilsam ro

 

Om livet äro havet

Äro vågorna vi

 

Ständigt beroende av omständigheter

Inre strömningar

Yttre väderyttringar

Bottenfrusna i oss själva

Eller lyckligt kluckande kring 

Det vackra som pennan ej kan omhulda

 

 

En sommarvåg krusar kring kobbar och skär

Beskriver med sin enkelhet

Om vad livet är




Fri vers (Fri form) av ~alruna~
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-09 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~