Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nåt helt annat


Papegojan och Irisen

Den gula papegojan
sköt från höften
när kuben gick till anfall

Molnen dolde smällen
som alla hörde
men ingen såg

Ögonen som inte såg
liknade bottenlösa brunnar
och saknade iris

Den blå irisen
sträckte ut sina armar och
den gula papegojan öppnade famnen




Fri vers av Mona Nordkvist VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-10 00:57



Bookmark and Share


  Densen VIP
Förklara!Förklara;)))Ord som smakar lika gott i munnen som ett nyss intaget tuggummi;)
2013-06-11

    ej medlem längre
spännande och mystisk ordlek..
2013-06-10

    ej medlem längre
gillar denna mycket ...
2013-06-10

    ej medlem längre
"Den gula papegojan
sköt från höften
när kuben gick till anfall"
Häftigt - liksom hela diktens surrealistiska lek!
2013-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP