Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bärnstensfärgad Gud

Där nålen trängt in
samlas nu blodet

Det koagulerar långsamt

Nålen sitter kvar

Ingen puls

Den bärnstensfärgade vätskan
ligger kvar som en hinna

Ingen puls

Nålen dras ut ur armen

Andningen ökar

Pulsen ökar

Jag är Gud

Du är himlen






Fri vers (Fri form) av Pauline Pousár
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-10 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pauline Pousár
Pauline Pousár