Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är ovärderlig

Och en av de största uppoffringar
jag kan göra
Är att visa dig sidor
som är stjärnstopplångt ifrån charmiga




Fri vers (Fri form) av Jim Friberg VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-06-11 02:21



Bookmark and Share


    Erika H
En liten text om det som är störst av allt. Att visa sidor som ingen annan har sett eller kommer att få se. För att våga måste man vara sårbar. För att vara sårbar måste man våga.
Lämna ut och ta in. Och om det går åt skogen... stå kvar. Oavsett.
En liten text med så mycket att berätta.
2014-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP