Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akolyten

Solens ofullkomliga reflektion,
opåverkad,
vedervärdig
Man behöver bara hat,
och en doft av tonår
Återuppståndelsen i metall
och det här är vad du ska vara rädd för;
Hollywood hud
och vara oberedd på att dö
För leva,
det är fan det som är otäckt




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-28 11:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Krossa Hamas!
2024-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP