Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuslös

Någon såg mig i ögonen
så släck ljuset nu
En sorglig skymning,
utan ursäkt
Släck ljuset nu
med lögnen
som sökte ögonkontakt

Ut med ljuset,
inga ögon mer




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-10 13:36



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Men även den blinde kan leda
Seenden i totalt mörker!
Bättre famlande med
det självlysande?

2024-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP