Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg mig



Säg mig
det jag helst
vill höra
vill du inte
säga orden
högt
så viska i mitt öra


Säg bara orden
de svåra
vill du
kommer de alltid
vara våra




Fri vers av Harriette
Läst 215 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-06-11 10:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Små toner i antydan!
2013-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Harriette
Harriette