Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När stillhet tänder hjärtats ljus

 

Likt blad som plötsligt faller

från torkad rosenknopp

ekar dina steg så tungt

i bröstets tömda hopp

 

Hur bittert dessa tårar saknar

i ensamhet och längtans rus

jag drömmer trots

att trånad vaknar

sin glömska och sin ensamhet

när stillhet tänder hjärtats ljus.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-11 19:57



Bookmark and Share


  Blåbäret
avskalat, enkelt och fint i sitt vemod
2013-08-21

  Änglaögon
Gillar mycket, väldigt fint.
2013-06-12

  Angela Bohlin VIP
Åhhh så vackert!
2013-06-11

    ej medlem längre
vemodig och vacker..
2013-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP