Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Intryck en mild sommardag i juni Eget foto


Kupade händer

 

 

 Du

kupar

ömsint

Dina händer

 

som

den blå himlakupan

välver

sig

 

över

sommarens 

finkorniga stränder

 

 

där

vågorna

girigt hackar i sig

kanterna

 

 

*

 

 

men

vallmons

tunna kronblad

 

 

och

mina kupade

händer

 

 

låter

oss stilla fyllas

 

av

Dina

kärleksunder

 

 

i

 

 

en 

tacksamhetens

suck

 

*

 

  

 




Fri vers (Fri form) av Siggesdotter
Läst 247 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-06-11 22:22



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ömt och vackert...
2013-06-13

  Bo Himmelsbåge
En ödmjuk o ömsint dikt
om Guds beskyddande händer
o kärleksunder ... fint ...
2013-06-12

    ej medlem längre

Välvande vacker poesi ....
2013-06-12

    ej medlem längre
Vackra intryck av sommardagar.
2013-06-12

  Rise Little One
Vacker inlevelse.
2013-06-12

  Lars Hedlin
Helt underbart skaldat!
2013-06-12

  walborg
Sensuellt
2013-06-12

    ej medlem längre
Vackra vackra ord som ger känslor av stillhet.
2013-06-12

  Chawa VIP
Rogivande och fyllt att stilla tacksamhet...orden "kupade händer" är så vackra ihop...
2013-06-11

    ej medlem längre
Mycket vacker och rofylld poesi.
2013-06-11

  Eva Kellett VIP
Underbara ord!
2013-06-11

  Nils Teodor VIP
Mycket vacker
2013-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter