Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnor som tar

 
Hon sväljer män till natten
väljer nogsamt
med utsikt
från en läderklädd barstol

mandelöga sveper lokalen
lyfter martiniglaset
utstuderat långsamt
till de särade läpparna

doften sveper in över hannar
som vädrar i vinden
blickar sugs mot baren
samlas modiga för försöket

lägger benet över det andra
visar upp sitt mjuka lår
döljer sitt fuktiga sköte
låter likgiltigheten regera

betraktar lojt de lättköpta offren
medan hon under bordet
otåligt vässar de
utfällda klorna

                 @




Fri vers (Fri form) av Elina Vacker
Läst 390 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-06-12 09:42



Bookmark and Share


    Erika H
En annan typ av rovdjur, lika utstuderat utfälld, lika likgiltigt krävande som mannen. Som om livet centreras kring dessa individer.
Starkt berättat. Lättköpta är inte dina texter. Du skapar känslor och föder tankar. Är män verkligen så lättköpta?
Mjuka lår och lockande klackar.
Härlig läsning. Njuter i stora drag.
2014-09-06

    ej medlem längre
Briljant. Starkt eggande och mogen text.
2013-06-29

  S.A.I. Steve Lando VIP
femme fatale, kvinnliga predatorer

Gudinnor
ni får ta, vad ni vill
2013-06-25

  Tess74
Grattis till välförtjänt placering, den här är verkligen stark
2013-06-18

  Jordgubbsodlare
Ännu vassare! Den här var strået vassare än den föregående om alfamannen. "Hon sväljer män till natten". Snudd på journalspråk, medvetet? Återanvändning av naturfilmsperspektivet, klart coolt!
2013-06-14

  bittemi VIP
Ser den kvinnan framför mej! Mycket bra gestaltat
2013-06-14

  erkki
Winwin? Mmm
2013-06-12

  Tess74
Köttmarknad när den är som bäst beskriven
2013-06-12

    ej medlem längre

Skrivet med säker hand
Mycket mycket bra ...
2013-06-12

  Synx
Väl beskrivet med bra undertoner.
En mycket bra beskrivning på köttmarknaden och dess spel därute beskrivet från ett av "objekten" på marknaden om man nu får generalisera så.

2013-06-12

  Alva Johnsson VIP

Vackert och mästerligt skrivet.
2013-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Elina Vacker
Elina Vacker