Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vågen som möter land

 

Genom nålens öga

finner jag min dröm

vakna till liv i din hand

du reser min lust

i vågen som möter land.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-12 19:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så underbar text!
2013-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP