Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörkret

Det är tomt
Mörkt
Kallt
Allt som lever kvar är
Smärtan
Sorgen
Saknaden
Kärleken
Ilskan

Allt har slitits ut
Runnit bort

Krafterna har flyttat
Glädjen
Rymde med hoppet

Nu finns det bara mörkret kvar
Som vattnas av själens tårar
som aldrig tar slut




Övriga genrer av smultroneken
Läst 159 gånger
Publicerad 2013-06-12 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultroneken
smultroneken