Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tro inte

tro inte på vad alla andra

tycker och tänker

om dig

innerst inne är det vad du själv

tycker om dig själv som är

det allra viktigaste




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-06-13 08:46



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant
2013-06-20

  agneta pichler
Yes!!

Sanna ord
2013-06-13

  Lars Hedlin
Så fint insiktat! kram
2013-06-13
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77