Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanka (examen)...

 

suddig solskiva

regnet randar glasruta

koltrasten sjunger


lovar bättre väder till 

eftermiddagens utspring

 

(c) tk.

 

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av thyra
Läst 274 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-13 09:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint :)
2013-06-13

    ej medlem längre
Löftesrik ord-bild!
2013-06-13
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra