Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av en kollega, alldeles nyss.....


Uträtta och inrätta !

När jag vill uträtta något  av stor betydelse för mänskligheten inrättar jag ett världsomspännande Rättviseministerium !

----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 323 gånger
Publicerad 2013-06-14 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska