Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
åkersberga före min tid


HACKSTABACKEN

inga hundar skällde mellan
videobutikernas öppetskyltar
den kvällen inga lampor
slocknade i hackstabacken
och de rosa revbenen låg
över himlen där solen
höll på att gå ner när du
höjde baseballträet och
när du tecknade åt morsan
att gå ut till bilen att du hade
honom under kontroll och
du sa:

av finsnickerier är du kommen
och till träflisor skall du åter varda




Övriga genrer av Kittie
Läst 191 gånger
Publicerad 2013-06-14 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kittie