Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
censurerade den för allas trevnad


FEM ÅR SENARE (hämnd)

en hamn är en hamn är ett land och en famn

jag är 15 år och *censur* nedanför kristallkronan
jag tänker fnittrar och hoppas att den ska tappa
fattningarna
och spetsa mig

mitt superväteperoxiderade hår skulle färgas
knallrött eftersom jag är gjord av kött och blod
trots allt och jag skulle garanterat inte dö
lycklig men
du skulle i alla fall vara nöjd

jag är 20 år och *censur* under otrogna lakan
jag tänker fnittrar och hoppas att du ska tappa
fattningarna
och spetsa mig

lakanen skulle färgas rosa men jag har ändå
alltid hatat dem eftersom de ligger mellan dina
lår varje natt och jag skulle garanterat dö
olycklig men
du skulle i alla fall vara nöjd

tills du upptäckte att
en hämnd är en hämnd är en hämnd och min enda riktiga vän




Fri vers av Kittie
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-14 22:53



Bookmark and Share


  Tess74
Snygg text som jag gillar men hade önskat den ocensurerad för jag anser inte att man nånsin ska censurera sig själv
2013-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Kittie