Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om skrivkrampen var en man


4 dylan ser på teve

dylan blir blå vit grön och blå igen
innan jag stänger av teven och slår
igen alla fönster

jag har packat mina väskor och tagit
på mig min svartaste klänning
i hallen står allting färdigt när jag lägger nyckeln
i ett omärkt kuvert

och slickar inga frimärken

och lägger en bakduk över avrättningen
och packar ner manifestet i handväskan
innan jag går utan att låsa eftersom

det sa pang
men lät som musik
och nu är

dylan död




Fri vers av Kittie
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-31 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kittie