Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kuriosa: sista raden är en felhörning av refrängen i blackest eyes med porcupine tree.


PARKLEK

hemma i huset intill järnvägen
lyfte fjärilarna från taket samtidigt
som jag tänkte att jag borde ha gett
dig mer än bara två blows och lika
många nätter

jag borde ha gett dig glaciärer och solsystem
en one way ticket in på min hjärnas bakgård
och allt skrot som samlats i hörnen där jag borde
ha gett dig planeter och pistoler och pinaler
mina principer och teveprogram jag borde ha
gett dig kaffe på sängen jag borde ha gett dig allt
jag inte gav

och hemligheterna i min trädgårdsstol




Fri vers av Kittie
Läst 187 gånger
Publicerad 2013-06-14 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kittie