Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
parafras på egen text från 2007 aka mina texter har blivit vuxna


1 bakom dylans gardiner

mellan mina fängelseväggar sitter
dylan vid fönstret
skrivmaskinen låter som en avrättning
och är mitt vansinnes giljotin när han
författar mitt liv och tillägnar verket

ingen

du är ett blodbad mot mina
tankegångar din gamla oskulds
fläckar på gardinerna mina händer
i knäet hans i mina i nattduksbordet
dylans pistol som är kall och hård
och tillägnad honom

from mother russia with love




Fri vers av Kittie
Läst 195 gånger
Publicerad 2013-06-14 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kittie