Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2 krona och corona

jag får inte rätsida på dylan eftersom han
skriver mig skuldsatt när jag ber om hjälp
och varje kväll stryker han skam mellan
mina ben så att han senare ska kunna sätta
sig vid avrättningsplatsen och skriva
om mina safter och bullar

under tiden lyssnar jag på en kärlekslåt
av bonnie tyler och singlar slant, klave -
och han hatar mig

alltid krona - och dylan tar med mig
ut i skogen han har med sig sin
pistol och säger att det är taskig roulette
sen låter han mig känna på pistolen som
är kall och hård precis som han och

jag deklarerar att "jag lägger mitt liv i dina
händer och överger du mig nu lämnar du
mig såhär då förliser jag"

med dylan är jag aldrig rädd han säger
att jag är mer än bara kött och blod för
honom men
jag vet att det är något han hittat på
där han sitter vid avrättningsmomentet

dylan våldtar mig i blindskrift när jag
sover och jag vet att han tror att han
redan bestämt

mitt öde




Fri vers av Kittie
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-14 22:56



Bookmark and Share


  Robin V
Ojojoj! Så jäkla häftig läsning. Skitbra verkligen!
2013-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Kittie