Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslor, tankar , livet


Njut och känn dina tentakler vakna till Liv

Jag är här och nu i mitt skede

där jag vill vara och ge mig hän!

Släpp loss alla tankar som gör att du famlar än hit och dit,

ge dig själv tid att känna glädje att bara finnas till!!

Det är ingen katastrof att man går på sin egen väg

tills man möter den som ger dig kärlek och harmoni.

Tankarna virvlar ändock i huvudet som gör att du faller i trans

och vill ha mer utav livet ....

tills man vaknar upp ur dvalan och SER det man har framför sig!!

En underbar familj med nära o kära som ger dig harmoni, skratt och tårar,

kärleken till allt detta får en att stråla inombords!!

Härliga liv som gör att du ler i mjugg och vill njuta mer o mer...




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-15 07:16



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
njut totalt fritt
njut så mycket du vill

njut totalt
2013-08-02

  Ljusletaren
Wow så fina ord till denna talande bild/kram
2013-06-28

  Lindha W Gustavsson
Uttrycksfullt ordat, bravo!
2013-06-18
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP