Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegla mig i dig

 

Då vinden slutat dansa

och gått till rofylld vila

Då naturens alla dofter

gör tanken behagligt lugn

Då bäcken strömmar kärlek

och luften klarnat blicken

Då vill jag inget hellre

än att spegla mig i dig.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-15 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP