Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela sanningen i ditt liv

 

Upptäcker nya saker

att älska

hos dig

 

så fort mitt öga

registrerar

så hårt mitt hjärta

kan slå

 

som att släcka vår törst

i brunnens djup

som att se kärleken

resa sig

ur ravinens stup

 

läker mina tankar

rena i dig

 

jag ser din skönhet

bedåra              

jag ser jag himmelriket

i ditt liv

jag ser hela sanningen

I ditt liv.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-06-15 18:54



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så ljuvligt...att hitta saker att älska istället för att leta fel...det är kärlek!!!
2013-06-16

    ej medlem längre
jättevackert..
2013-06-16

  Blåsippan
Att älska..
2013-06-15

    ej medlem längre
Så underbart vackert!

2013-06-15

    ej medlem längre
En text som lämnar vackra spår i mitt inre landskap.
2013-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP