Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skulle du älska mig



skulle du stanna kvar
om du visste
eller skulle du gå
och dra dig ur
ska jag fortsätta
dölja sanningen
ska jag fortsätta
maskera mig
bakom fasader
kamouflera mig
bakom nätverket
av lögner
eller ska jag ta steget
och våga vara ärlig
skulle du älska mig
om du kände till
min mörka hemlighet
eller skulle du vända
och backa ur
skulle du älska mig
för den jag
egentligen
innerst är




Fri vers (Fri form) av Emme Anuelle
Läst 138 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-06-16 21:46



Bookmark and Share


  petter rost
Om jag hade stått inför det valet, hade jag sagt Ja
2013-08-02

  Ulf Lagerholm
Det är ju lätt att förstå den starka oro som tydligt redovisas i texten. Säkerligen har vi alla och envar någon gång brottats med liknande frågor. Dikten blir till en ahaupplevelse.
2013-06-17

    ej medlem längre
Så stark och skör, din text lyser- av uppriktighet, tvivel och längtan.
2013-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Emme Anuelle
Emme Anuelle