Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oskyldig

Det mullrar långt norrut

sporadiskt pissregn slår på taket

jag känner mig som ett barn igen

tittar efter en blixt från mörka molnen

hoppas på ett ögonblick av

hela världen upplyst

det brinner i himmeln och mitt barnahuvud lyser

tillfredsställd nu, räknar långsamt

när åskan kommer

är bröstet tomt igen

längtar efter ett ljusspjut någonstans

i bröstet




Fri vers av Gerda Johansson
Läst 611 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-06-16 23:46



Bookmark and Share


    J. Herward

Ett uttryck, kanske en önskan, om den där underliga smärtan, hur fort går det egentligen? Vet vi att vi levt då.. Eller ger den något vi aldrig vetat om att vi vill ha.

Snyggt!
2013-06-22

  SatansSon VIP
den var vacker.
2013-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Gerda Johansson
Gerda Johansson