Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

yr

motkänslan

yr


lyfter insidan
mot molnens kanter


det glatta
lägger sig
ytmässigt


blankytan
ger bilden


bortom


det övre
ger vika


längst ned blir
det som blev kvar



i
yttersta
kanten




Fri vers av Inez L
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-18 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L