Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blicken vi alla mött

I skymningens ljus glittrar ditt hår i den smekande vinden
Ditt leende glittrar som stilla vatten
Dina ögons glädje brinner som en lekande eld

Vilse i din brinnande blick försvinner mitt förstånd
Jag följer varje vink, varje andetag styr du över
I ditt våld befinner jag mig

Utan dig är jag ingenting, det finns ingen luft kvar att andas utan dig
Jag har aldrig vart så vilse, men aldrig heller så trygg

Våra blickar släpper aldrig varandras
Vi är ett gemensamt väsen vi skapat när vi älskar
Odödligt så länge tvivel uteblir




Fri vers (Fri form) av Jeppe
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-06-18 20:56



Bookmark and Share


  Kajsa Karin VIP
Vackert!
2013-06-19

  Tess74
Så vackert och sant, alla som upplevt det kan garanterat känna igen sig
2013-06-18

    ej medlem längre
Vackra och innerliga ord!

2013-06-18

  Fem hjärtan VIP
Underbar dikt om Din stora kärlek!
2013-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Jeppe
Jeppe