Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
da-da...dadaism för en enkel man


Victoria Milan



-Vad ska man säga då ?

-Säg som det är.

-Hur är det då ?

-Ja inte fan vet jag.

-Näe.

-Ja men vad vill du då ?

-Jaa...eller jag vet inte...men joo...näe...ja.

-Du får nog fundera ett tag på det där.

-Jag har alltid gillat fotboll.

-Fotboll !

-Italiensk ligafotboll...Milan är bäst.

-Jaha ja...okej...vad är Victoria då ?

-Ja det är väl Beckhams fru.

-Är du helt snodd i pallet va ?

-Jag är väl det men jag tror att
om jag tar kontakt med både Victoria och Milan
så kanske jag kan slå två flugor i en smäll liksom.
Liksom få kontakt med henne och sen gå på match
efteråt.

-Du skulle för fan spärras in...vet du vad Victoria Milan är ?

-Fotboll...är det inte fotboll ?

-Jo visst för fan, visst är det fotboll. Kör hårt !
Anmäl dig du men det är hårda villkor och det kostar.

-Ja jo det fattar jag, jag har sparat för en sån resa
i flera år nu.

-Ja men då så. Slå till. Sparka in den bara. Bollen alltså.

-Tack för att du förstår mig. Jag trodde jag blivit knäpp.
Du prata så konstigt.

-Vi ses.

-Äntligen ska jag göra slag i saken...jag trodde jag aldrig
skulle ta det här steget och ge mig iväg på ett sånt här äventyr.

-Lycka till ! Du är underbar.

-Tycker du det...tycker du verkligen det ? Vad glad jag blir.
Victoria here J come. Let´s go to Milano.




Prosa av Gunnar Hilén VIP
Läst 250 gånger
Publicerad 2013-06-19 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP