Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läser dikter av Rosa, blir havande som Freud...


Bara vi...


Hästar betade på ängen
där du kom och
allting blev förbytt.

Du sa att solen snurrar även den
ja allt blev genast nytt

Att jorden kretsar
mellan våran sol
och alla andra solar.

Inga främlingar har nånsin
någon sådan tanke bytt...

bara vi...




Fri vers (Fri form) av Jerry Linder
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-19 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jerry Linder
Jerry Linder